fredag den 6. januar 2012

æææææææændelig weekend!

Jubiiiii - som overskriften lyder; endelig weekend. Vi startede i skole efter juleferien i tirsdags, og for at sige det mildt, har det været ret så tungt at starte op igen... På de 4 dage vi har været i skole, har jeg endnu ikke vendet mig til at stå tidligt op. Men det kommer jeg nok aldrig til at lære tror jeg. Min værste fjende er nok mit vækkeur, tror jeg... Har I det lige sådan ?
Nå, nok om tidlige morgener, og trætte mig...

Nu er det weekend, og jeg ser frem til to dage, hvor jeg bare skal slappe af. Og i fitness. Med min søde søster.

For at fejre at det er blevet weekend, får I lige et link, med en sang, som jeg synes er ret nice. Den har jeg hørt ret meget i denne uge, og synes også lige, at I skal høre den :-)
SANGEN!

I næste uge bliver en god uge, tror jeg. Vi har fokusuge, altså en uge, hvor vi laver noget anderledes, og ikke kører efter det normale skema. Vi skal på københavnertur hele to gange, og så skal vi vidst nok ud at skøjte en af dagene, og så har vi en hel dag med sprog - i mit tilfælde tysk, og en hel dag med dansk. (jeg tror jeg døøøør de to dage)

Hav en dejlig weekend, folkens ♥ 
Kys fra Fie 


p.s. Jeg er også blevet klippet i denne uge. Endda hele TO gange, pga. en lorte-frisør... Det fortæller jeg mere om i næste uge. Jeg er MEGET træt, og hopper under dynen NU! GOOOODDNAAAT! 


P.p.s. Har I egentlig nogensinde set et billede af mig? Hvis ikke, så har I et her, så I nogenlunde kan danne Jer et billede af hvordan jeg ser ud. Som regel er jeg ikke så glad for billeder af mig, men jeg synes dette er meget hyggeligt, da det er et billede fra nytårsaften 11/12. 

2 kommentarer:

  1. hvor er det et godt billede af dig smukke Fie! <3

    SvarSlet